Melyik számít JÓ tablet márkának? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szóval..szeretnék venni egy tablet. Árban olyan max. 35-40 ezerig mennék. Méretben pedig legalább 8 inch-esre gondoltam. Melyek azok a márkák,amik jók? Nézegettem a MyAudio Series9-est,esetleg arról van valakinek POZITÍV véleménye? Köszönöm,köszönöm!
u.i: lány vagyok,kérlek magyarul :)
2013. aug. 20. 12:04
1/4 anonim válasza:
35-40 ezer akkor wayteq,concorde
2/4 anonim válasza:
Samsung galaxy 2 7.0-ás tablet is jo :))
3/4 anonim válasza:
Myaudioról pozitív véleménye nem sok embernek van. A DPS és a myaudio az, amit jobb elkerülni. Konkrétan márkát nem lehet mondani, mert ebben az árban mindegyik márkának van hulladék terméke. Semmi jó ajánlat nincs magyar boltból ebben az árban 8 colos tabletek esetében. Javaslom inkább, hogy 7 colos készüléket vegyél, abból pedig a legjobb ajánlat ebben az árban s jelenleg a Concorde tab Speed. 9-10.1 col felé pedig azért nem érdemes tekinteni, mert ahhoz ez az összeg még kevés.
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! utánuk fogok nézni,és remélem meglesz a nagy Ő-m :)
2013. aug. 21. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!