Milyen tabletet ajánlotok kisgyermek részére?
Közel 20órás autóút vár az 5 és 3 éves gyermekeimre, ezért szeretnénk tabletet venni nekik. A lényeg, hogy játszani tudjanak rajta, mesét nézni és zenét hallgatni. Az internet gyorsasága csupán annyira fontos, hogy a Play áruházból le tudjuk szedni rá a játékokat. Az akkumulátor ereje akkor már sokkal fontosabb.
A lehető legolcsóbban szeretném megúszni, tekintve hogy egyből kettőt kéne vennünk.
Ez nekem abszurd, hogy az 5 és 3 éves gyereknek tabletet veszel. :D A 20 óra 1/4-ét szinte biztos hogy átalusszák, a maradékban meg miért nem tudtok esetleg beszélgetni?
16/L
Nekem nincs gyerekem, de a 3 nővéremnek igen, így tudom miről beszélsz... :)
Attól függ nagyban, hogy a két gyermek milyen játékokkal játszana. Én úgy gondolom, hogy a gravitációs szenzoron alapuló játékokra fogékonyabbak lennének, főleg a kisebbik (ez az, amikor a tablet megdöntésével vezérled a játékokat) ezzel csak az a baj, hogy ehhez túl olcsó tabletet nem lehet ajánlani, mert ezek a játékok jellemzően 3D-s játékok, amik megkövetelnek egy bizonyos szintet. 20-ezertől tudnék ajánlani (s Kínából, gar. nélkül), ha az még belefér. Arra egyébként gondoltál már, hogy inkább két képernyő a fejtámlára s mesét néznek az úton? Avagy annyira nem köti még le őket a mese? Olcsóbban nem úsznád meg, de azzal legalább nem lenne olyan gondod, hogy panasz éri. Az ilyen olcsó tableteknél előfordulhatnak kisebb-nagyobb lassulások, amit nem biztos, hogy türelemmel fogadnák a gyerekek, innentől kezdve pedig egyértelmű, hogy téged nyaggatnának vele, miközben vezetsz.
A 20 órás autóút is inkább egy médialejátszó felé vinné az irányt, hisz az ilyen olcsó tabletek játékkal 1.5-2 óra alatt lemerülnek, s abban az egy-egy órában, míg feltöltöd szivargyújtóról, addig "védtelen" vagy. :D
Te döntésed melyiket választod, esetleg nézz körül a neten fejtámlára szerelhető médialejátszók között, vannak kimondottan két képernyősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!