Milyen tabletet ajánlotok kisgyermek részére?

Figyelt kérdés

Közel 20órás autóút vár az 5 és 3 éves gyermekeimre, ezért szeretnénk tabletet venni nekik. A lényeg, hogy játszani tudjanak rajta, mesét nézni és zenét hallgatni. Az internet gyorsasága csupán annyira fontos, hogy a Play áruházból le tudjuk szedni rá a játékokat. Az akkumulátor ereje akkor már sokkal fontosabb.

A lehető legolcsóbban szeretném megúszni, tekintve hogy egyből kettőt kéne vennünk.

2013. aug. 17. 22:45
 1/5 anonim válasza:

Ez nekem abszurd, hogy az 5 és 3 éves gyereknek tabletet veszel. :D A 20 óra 1/4-ét szinte biztos hogy átalusszák, a maradékban meg miért nem tudtok esetleg beszélgetni?

16/L

2013. aug. 18. 08:58
 2/5 A kérdező kommentje:
16 évesen bizonyára sokat tudsz a gyerekekről... Nem először megyünk ekkora útra. Ismerem a gyermekeimet, egyszerűen nem bírják az autózást. Hiába készültem mindenféle (általam készített) játékkal, mesekönyvvel, gyerekzenei válogatással, úti bingóval, gyakori pihenőkkel, végigszenvedtünk már egy normál esetben 9 órás autóutat is. 16 óra alatt tettük meg a 800km-t. Amikor a gyerek a pihenőből újra felhajtva az autópályára üvölt és rugdalja hátulról a vezetőülést, eljön az a pont, mikor az elveidet feladva olyant veszel a gyereknek, melyről korábban úgy gondoltad, hogy soha. Szóval, köszönöm a megjegyzésedet, de nem a kérdésemre válaszoltál!
2013. aug. 18. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyerekem, de a 3 nővéremnek igen, így tudom miről beszélsz... :)

Attól függ nagyban, hogy a két gyermek milyen játékokkal játszana. Én úgy gondolom, hogy a gravitációs szenzoron alapuló játékokra fogékonyabbak lennének, főleg a kisebbik (ez az, amikor a tablet megdöntésével vezérled a játékokat) ezzel csak az a baj, hogy ehhez túl olcsó tabletet nem lehet ajánlani, mert ezek a játékok jellemzően 3D-s játékok, amik megkövetelnek egy bizonyos szintet. 20-ezertől tudnék ajánlani (s Kínából, gar. nélkül), ha az még belefér. Arra egyébként gondoltál már, hogy inkább két képernyő a fejtámlára s mesét néznek az úton? Avagy annyira nem köti még le őket a mese? Olcsóbban nem úsznád meg, de azzal legalább nem lenne olyan gondod, hogy panasz éri. Az ilyen olcsó tableteknél előfordulhatnak kisebb-nagyobb lassulások, amit nem biztos, hogy türelemmel fogadnák a gyerekek, innentől kezdve pedig egyértelmű, hogy téged nyaggatnának vele, miközben vezetsz.

A 20 órás autóút is inkább egy médialejátszó felé vinné az irányt, hisz az ilyen olcsó tabletek játékkal 1.5-2 óra alatt lemerülnek, s abban az egy-egy órában, míg feltöltöd szivargyújtóról, addig "védtelen" vagy. :D

Te döntésed melyiket választod, esetleg nézz körül a neten fejtámlára szerelhető médialejátszók között, vannak kimondottan két képernyősek.

2013. aug. 18. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
20 órát folyamatos használat és terhelés mellett egyik tab akkuja se bír ki!
2013. aug. 18. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
4. vagyok! Így ha veszel hozzá autós töltőt akkor amig tölt az egyik tab (mivel egyszere csak egy tud) addig ugyan úgy téged fognak nyúzni a gyerkőceid. Amíg fel nem tölt. :)
2013. aug. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!