Mit csinálnátok? Cserélnétek? Erősítő vagy iphone?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek?
Van egy Blaupunkt GTA 2 Special MK2 400W-os erősítőm, és egy srác iPhone Klónra akarja cserélni.. szerintetek megérné?
nagyon a szívemhez nőtt az erősítő, de uj telora is vágyom.. ti mit tennétek a helyemben?
2009. okt. 28. 19:38
11/17 A kérdező kommentje:
ja de normálisan is el lehetett volna magyarázni...=/
2009. okt. 30. 17:07
12/17 anonim válasza:
3szor lett leirva hogy a klón teló 1 raklap sz*r és mindig megkérdezted ugyan azt.Ilyenkor a caps-lock nevű gyógyszert használom és akkor ált felfogják az emberek.
13/17 anonim válasza:
De vegyél azt, ekkora ésszel egy iPhone-t úgysem tudnál kihasználni.:) Meg az net előfizetéssel az igazi. Aki meg a meddig tart leszedni a gyári szoftver c. fasságot írta, arra nem is mondok semmit.:)
14/17 A kérdező kommentje:
mi a f@sznak jössz ide észt osztani? nem tölled kérdeztem gyökér -.-"
2009. okt. 31. 11:13
15/17 anonim válasza:
Itt nem én vagyok a gyökér öcsi, elején válaszoltunk normálisan többen is, még azóta is azt kérdezgeted, hogy nem ugyanolyan-e mint az eredeti, fingod sincs az egészről, meg sem tudod érteni. Err már nem lehet mit mondani.
16/17 A kérdező kommentje:
anyád -.-"
2009. okt. 31. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!