Mr.okos kérdése:

Van egy Jalcor Candy mp3 lejátszóm, és nem tudom hogy kell tölteni. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Az USB kábelt bedugtam egy USB konnektor adapterbe, és úgy töltöttem egy éjszakát töltöttem, de utána pár perc múlva ki is kapcsolt, lemerült. Az igaz hogy nagy fejhallgatóval hallgatom, lehet hogy ez a hiba? Mi lehet a hiba? (már ki is cseréltettem, mert azt hittem hogy rossz, de ez is ugyan olyan.)
2013. aug. 17. 20:44
 1/1 anonim válasza:

Mivel nem hallotam még ilyenről utána néztem. "Hátrányok:

Nem töltődik fel 8-10 órás töltés után sem (be- és kikapcsolt állapotban sem). Nem indul el a lejátszás bekapcsoláskor. Vacak gyártmányhibás termék, az olcsóság és az egyszerűség lenne az előnye, de a használhatatlansága miatt egy értékelhetetlen vacak." Valami gikszer van benne. Gari javítás ha van.

2013. aug. 25. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!