Walkmant, vagy diskmant érdemesebb használni kerékpáros túra közben zenehallgatáshoz?
egyiket sem, leginkább valami belső memóriás (mopzgó alkatrész nélküli) mp3-játszót célszerű
az általad kérdezett készülékek nagyok, kényesek a rázkódásra, koszra, kerékpározáshoz nem valóak
Nem autók között tekerve hallgatnám, hanem a természetben :) Társasággal biciklizve nem szoktam zenét hallgatni, de gondoltam kipróbálom, milyen egyedül, ha viszek valamit.
Egyébként én már javában discmant használtam, amikor kijöttek ezek a sima mp3 lejátszók. Vettem egyet, de fél év után tönkrement, pedig Sony volt, 10 rugómba került... Lehet, hogy nem divatos a walkman és a discman, de nekem nagyon mű már az, hogy nem kell kazettákat és lemezeket cserélgetni, hanem rátöltöm a gépről és kész.
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint a régi walkmanem fogom vinni inkább, bár a zenéim nagy része CD-ken van, de egye fene átmásolom kazettára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!