Milyen szivargyújtóról üzemelő hűtőtáskát vegyek?
Elegem lett a melegből, és gondoltam beszerzek egy ilyet. Mennyire hűt? Vagy csak tartja a hőt?
Milyet vegyek, mit kerüljek?
Hallottam van olyan, ami nézi az akku töltöttséget, és nem meríti le.
Bútort szállítok, ki, és szeretném, ha arra az időre sem állna le, amíg otthagyom a kocsit, de ne is merítse le az akkut. Van olyan szivargyújtó, ami állandóan adja a feszt.
igazábol sok fü1yit nem ér. kell bele jég akksi ugyanugy . kb duplázod vele a jégakus hütötáska teljesitményét.
az akksit le nem meritö az elég nagy baromság mert ha egy uj 75ah-ás akksit full-ba töltve othagyok akkor kb 30perc mulva már nem kell vele autot inditanom. egyébként nem kell vele p0cs0lni. a jégaku kibir jó pár orát is. ha visszaszélsz az autoba akkor meg folytatj a hömérsékleten tartást.
ne szálj el a 6000ft-os hütőtáskátol és a 80ezer ft-ostol sem mert sik ugyanaz mind2.Peltier-es hütés elvén kivül még nincs més fajta. bellüröl ugyanaz az összes jo az olcsogagyi is. ugyse megy soha tönkre
Utolsó hozzászóló. Az SCM 1025-ösre gondoltál?
A 170 000 forint elírás, vagy tényleg annyi?
Az derék annyiért! :D
Akkor lesz egy sima szerintem a jégakkut meg majd minden este berakom a fagyasztóba, aztán csak tartania kell a hőt. A 10-20 fok is nagyon jó már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!