Kibír egy mobiltelefon 4 órás utat, folyamatos gpsel, szivargyújtóról táplálva?
4 órát biztos kibír, de nekem a horvát határig Miskolcról indulva végig szivargyújtón lemerítette az IGO.
Egy időre be kellett zárni a GPS-t amíg feltöltődött.
A harmadik válasz sem jó.
Addig használhatod ameddig az autó akkumlátora bírja. És az ritkán szokott lemerülni útközben.
"A harmadik válasz sem jó.
Addig használhatod ameddig az autó akkumlátora bírja. És az ritkán szokott lemerülni útközben."
Nem az autó áramát használja te észkombájn.
A szivargyújtó töltőét.
Ha nem tudsz valamit, előbb kérdezz.
A töltő tölt valamilyen árammal, a készülék pedig meríti valamilyennel az akkut.
A bekapcsolt GPS, a navigáció, a nonstop kijelző, a hang, a gyakori handover/handoff az autópályán, egy-két bejövő hívás, ezt a fogyasztást kell a töltőnek visszatölteni. Na az enyém nem tudta megtenni csak ha kikapcsoltam egy időre a GPS-t és a navigációt.
Kedves utolsó beíró!
Sztem gond lehet a töltőddel, esetleg zárlatos a gps akkuja is.
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de más is leírta már. A szivargyújtó csatlakozóban az autó akkumulátorának árama van. HA jár a motor tölt a generátor vagyis mondhatni végtelen áramforrás. A töltő meg többet kell adjon mint amennyit elhasznál a telefon akármennyi is a terheltsége.
Első voltam.
"Lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de más is leírta már. A szivargyújtó csatlakozóban az autó akkumulátorának árama van. HA jár a motor tölt a generátor vagyis mondhatni végtelen áramforrás. A töltő meg többet kell adjon mint amennyit elhasznál a telefon akármennyi is a terheltsége. "
Tényleg rosszul fogalmaztál.
Fogalmad sincs miről írsz.
De hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!