Ps3 jailbreak hogy?
Figyelt kérdés
addig eljutottam hogy letöltöttem pendrive-on megcsinálltam a mappákat de kér egy jelszót amihez van link de nem engedi letölten sürgös kérlek segítsetek2013. aug. 14. 15:15
1/3 anonim válasza:
Kezdjük ott Cfw van a gépeden? Vagy csak találtál egy linket és megörültél mint majom a farkának hogy ki tudod a ps3at flashelni...?
Ha NINCS CFW a gépeden csak egy módon csinálhatod:
3.55 fw van a géped? [ha ennél magasabb nem csinálhatod egyedül mivel vissza kell butitani [ami 10ezer ft]
Deee az se jó minden géppel...
Ha a géped cech-xxxx első x-e 1 vagy 2essel kezdödik pl: Cech-2504B akkor jó hír flashelhető viszont ha 3-4essel kezdődik pl: cech-4004A akkor rossz hír nem flashelhető
Írd meg hogy mid addig nem írom tovább
2/3 A kérdező kommentje:
akkor nem jó mert 3 al kezdödik
2013. aug. 14. 15:48
3/3 anonim válasza:
Ha mindenképp akarod hogy tört géped legyen próbáld meg eladni olyan 50-55ezért hátha megveszik [+- értéknövelő csökkentő dolgot] onnantól pedig már vehetsz gépet cfwvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!