Tudnátok segíteni PSP-vel kapcsolatban?
Ha jól tudom akkor nincs érintőképernyős psp. A psp-be játékot lehet letölteni (legálisan psn-ről vagy ha "tört" géped van akkor netről) illetve lehet hozzá venni játékokat UDM lemezen. Vehetsz boltban vagy használtan is (pl jatekaim.hu-n "fillérekért").
Személy szerint én már nem vennék psp-t. Nagyon nagy lépés volt a PS Vita a sony hordozható konzoljai terén. Ez majdnem olyan mint a psp csak érintőképernyős, hátul "tapipaddal" ill 2 analóg stickel. A játékok erre már memóriakártyán érkeznek, így az USM-et száműzni lehetett amivel elég sok gond volt úgy tudom. Persze sokkal drágább mint a psp...
Nincs érintős psp, 3000-es szériás pspket ajánlom mert azok a legjobbak (hátránya hogy használtan jutsz hozzá mert a boltokba már csak street-et kapsz ami lebutított sz@r)
Illetve hozzá teszem lehet hogy jobb a vita teljesítménye jobb grafikájú játékok stb de sztem psp még mindig jobb több game miatt +mert törhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!