Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok segíteni PSP-vel...

Tudnátok segíteni PSP-vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy PSP-t csak azt nem tudom , hogy játékokat , hogy lehet rá rakni vagy venni vagy azokat le kell tölteni? A másik kérdésem meg az ,hogy mindegyik PSP érintőképernyős? Szerintetek melyik PSP jó és éri meg az árát?

2013. aug. 14. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom akkor nincs érintőképernyős psp. A psp-be játékot lehet letölteni (legálisan psn-ről vagy ha "tört" géped van akkor netről) illetve lehet hozzá venni játékokat UDM lemezen. Vehetsz boltban vagy használtan is (pl jatekaim.hu-n "fillérekért").

Személy szerint én már nem vennék psp-t. Nagyon nagy lépés volt a PS Vita a sony hordozható konzoljai terén. Ez majdnem olyan mint a psp csak érintőképernyős, hátul "tapipaddal" ill 2 analóg stickel. A játékok erre már memóriakártyán érkeznek, így az USM-et száműzni lehetett amivel elég sok gond volt úgy tudom. Persze sokkal drágább mint a psp...

2013. aug. 14. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs érintős psp, 3000-es szériás pspket ajánlom mert azok a legjobbak (hátránya hogy használtan jutsz hozzá mert a boltokba már csak street-et kapsz ami lebutított sz@r)

Illetve hozzá teszem lehet hogy jobb a vita teljesítménye jobb grafikájú játékok stb de sztem psp még mindig jobb több game miatt +mert törhető

2013. aug. 14. 15:27
 3/4 anonim válasza:
ha psp 2004-et veszel akkor tudok segíteni a feltörésben!
2013. aug. 15. 13:07
 4/4 Pisti2012 válasza:
Nekem van egy kiváló állapotú psp 3004 slim lite pb-m minden eredeti 576-nál garanciális eredeti kézikönyvekkel 3 játékkal 2gb-os memókártával új szerű állapotban.Érdeklődni a pribekpisti531@gmail.com on lehet.
2013. aug. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!