Hol lehet megjavíttatni concordi mp4 lejátszót (tescoban vettem)?

Figyelt kérdés
Már nem jótállásos. Már jópárszor sikerült leejtenem, de legutóbb nagyot koppant a vonaton. és a kijelzőn feketeség van. a számokat viszont lejátsza. szerintetek meg lehet javíttatni? hol? sima műszaki bolt?
2009. okt. 27. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy érdemes javíttatni. Alkatrész gondolom nincs hozzá minden boltban, és ha rendelni kell, akkor szinte olcsóbb egy új. Manapság már pár ezer forintért kapsz lejátszót.
2009. okt. 27. 19:54
 2/3 anonim válasza:

Nem javítják! Ugyanis gyakorlatilag szerelhetetlen, nem hiszem hogy volna olyan szervíz, ahol elvállalnák. Mondjuk talán ha csak a kijelzőt kell cserélni, azt talán, de a lejátszó értékéhez nem igazán passzoló áron...

Tényleg jobban jársz, ha veszel egy másikat, ilyen ez a piszkos fogyasztói társadalom.

2009. okt. 27. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos én is úgy gondolom h jobban megéri újat venni...
2009. okt. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!