Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Képcsöves tv-t cserélnék...

Képcsöves tv-t cserélnék LED-esre, de a T-home miatt van ilyen boxizé. Hogy oldhatnám meg, hogy ezt a boxot ne kelljen rákötni?

Figyelt kérdés

Mivel a TV tudja a DVB-C-t, így úgy tudom nincs szükség a régi boxra (ki minek mondja, gondolom tudjátok mire gondolok)

Ha a kábelt régi csatlakozóval rákötöm, nem jó.

[link]

Meg a box-ban ami van kártya is valamilyen formában szükséges?

2013. aug. 12. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Box akkor nem kell ha van dvb-s2 tuner a tvben.Akkor egy ci modul kell amibe belerakod a kártyát és igy a tv kártyaolvasójába.
2013. aug. 12. 15:12
 12/17 A kérdező kommentje:

Szóval bármit csinálok, box kell, bármilyen tv-m is van? :)

Bocs ha értetlen vagyok, eddig nem igazán érdekelt ez a dolog.. :|

2013. aug. 12. 15:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Értem.. kártyát a tv-be nem lehet belerakni.

Na mindegy.

Egyébként mi különbség az IPTV, sat, meg ezek a mittudoménmivanmég között?

2013. aug. 12. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom t-nél hogy működik a dolog azért csak az upc-s verziót tudom leirni.

Ott úgy van,hogy tudsz kérni csak kártyát és azt abba rakod amibe akarod. Ha ő tőlök van a box akkor a kártya párositva van hozzá és csak abban a boxban működik. Ha hds csatikat is akarod nézni akkor érdemes olyat csomagot is aktiváltatni és akkor hdra képes boxot adnak.

2013. aug. 12. 15:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Kezdem érteni, köszi! :)
2013. aug. 12. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:
koax kábelt csatlakoztatod a tv re és veszel egy conax modult általában a ugymond paprikás modul szokott jó lenni tv beállítód német országra tv pluszba be kell lőni 362000 mhz sybol rate 6900 moduláció 64qam
2013. aug. 13. 18:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ez működne?

Elvileg a T-home párosította a kártyát a beltérivel, tehát nem valószínű, hogy a Conax modul így működne.

Próbáltad esetleg, vagy honnan tudod hogy úgy működik?

Egyébként a modult hogy lehet csatlakoztatni a tv-re?

2013. aug. 13. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!