Ez jó laptop, mivel elég olcsó is és jónak tunik?
Figyelt kérdés
Laptop 15.6" HD Led, Intel Core i3 2350M, 500GB, 4GB DDR3, GeForce 610M 1GB GDDR3 X55VD-SX046D Asus
Csak nem értem mert a vidikártyánál még intel hd-t is ir nem csak a geforce-ot irja
2013. aug. 11. 17:21
1/4 anonim válasza:
Alsó kategória minden szempontból(talán a ramot leszámítva, de 4gb ma már egyáltalán nem számít soknak, inkább az is csak átlagos).
2/4 anonim válasza:
Minden szempontból alsó kategória, az olcsó Asusokban sajnos sok a gond a hűtésével, ezt nem tudom ajánlani
3/4 A kérdező kommentje:
de olcsó kategóriából is az egyik legjobb sztem ez jó lesz 4gb ram intel core i3 és geforce 610m sztem elég meggyőző most a hütőt ne vegyük számításba
2013. aug. 17. 20:03
4/4 anonim válasza:
de számításba kell venni, nem a belső számít egy laptopnál hanem a megbízhatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!