Hol tudnék laptopot, vagy notebookot venni neten, ahol olcsó? Nekem az Asus tetszik, de ha szerintetek az nem jó akkor milyen típusú legyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 11:31
1/4 anonim válasza:
Olcsó. Az mit takar? Kb 100ezer? Ha az alatt, akkor csak használtak vannak, de azt szerintem ne. Pl vatera stb... Am bármely ilyenekkel foglalkozó oldalon találhatsz neked valót, arra keress utánna rá a google ben hol az olcsóbb, de szoktak lenni egyedi akciók is, azon lehet nyerni.
Asus. Olyan közepes miőség az olcsó gépek között. A drágább cuccai jobbak. Nekem lenovo van, minőségileg teljesen korrekt az asusról nincs személyes tapasztalatom, csak az olvasottak.
3/4 anonim válasza:
Attól függ mire szeretnéd használni. Netezni, talnulni, szövegszerkeszteni ok. Filmet nézni is, de a játékot felejtsd el vele. Ugye érdemes egy külső írót is nézni hozzá.
4/4 anonim válasza:
Ezt ne vedd meg, nagyon rossz minőségű !
Inkább ezt vedd meg sokkal jobb a minősége :
Ennél olcsóbban nem kapsz vállalható minőségű új laptopot, az Asus laptopok nagyon rosszak ebben az árkategóriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!