Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 játék közben becsíkozó...

Somi9224 kérdése:

Xbox360 játék közben becsíkozódott, újraindítás után már a menü is. Aztán még1 újraindítás után már 3led-et jelzett. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
azt meg sikerült is helyre hozni.. de aztán már 2 ledes lett a gép.... azt is megoldottam..de most már 1 led villog E73-as hibakóddal..

#LED #Xbox360 3Led #E73
2013. aug. 10. 12:13
 1/5 anonim válasza:
fogj, egy kb. 4-5 cm es tüt, és egy csavarhuzót, a tüt ragaszd ra a csavarhuzó végére pillanatragasztóval és szurd ki a led-et vele. és akkor nemfog világitani
2013. aug. 10. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első amit írt vicc akart lenni vagy mi? :O

Na én csak annyit tudok hogy a becsíkozódás a túlmelegedés jele, ez később ki is jött neked 3 led formájában. Szerintem vidd el a szervizbe ha szerencséd van újra pasztázással megszűnik a probléma. E73 hiba kód az e rendszerhiba amit itt leírnak:

[link]

2013. aug. 10. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Az első kommentelőnek szeretném : menj a pi...ba!!

A másodiknak pedig: Köszönöm hogy válaszoltál, de én már próbáltam újrapasztázni, de még mindig E73.. szóval ez sztem egy GPU felválás lesz.. szóval újra kell golyóztatni...

2013. aug. 11. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megcsinálnám, vagy eladnám ilyen hibásan és vennék másik használt jasperes, vagy slim Xbox 360-at. Az a baj az újragolyózással hogy max 1 évet bírnak ki, vagy kevesebbet, én úgy tudom.
2013. aug. 11. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkodtam, hogy nem csináltatom meg.. van itthon 2 hibás gépem is aztán megpróbálom eladni hátha... aztán veszek egy újat... vagy elkezdek gyűjteni az Xbox One-ra :)
2013. aug. 11. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!