Mennyiért tudnám eladni?

Figyelt kérdés

Hello, találtam a padláson 2 szerkezetet, egy lemezlejátszót, meg egy magnót(vagy mi a fene az)

A "magnó" szól, a lemezlejátszót nem tudtam kipróbálni, nincs tű, de a lemezt forgatja, és azt a "pálcát"(amin a tű van) ráemelte a lemezre. Itt a "magnó":

[link]

és a lejátszó:

[link]

Ja és a "magnó" az "grundig", a lejátszó pedig "dual". Nem tudom hány évesek, de jó régiek!

2009. okt. 26. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:

A lemezjátszó az kuka, semmit se ér. A magnó-vagyis ez tulajdonképpen a magnó előtti időkből való-ez a magnó "őse".

Azt hiszem mambó magnó-nak hívták-de lehet hogy tévedek. Nos, a magnónak van értéke, azt nem tudom hogy mennyiért lehetne eladni. Rakd fel Vaterára, hátha egy gyűjtő jó árat fizet érte.

2009. okt. 26. 20:47
 2/8 A kérdező kommentje:

szerbiából nem tudok vaterára hirdetni :S

Várom még a válaszokat, szerinted van esély hogy 15-20ezret(forint) kapjak érte?

2009. okt. 26. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:
írok össze-vissza... szóval 15-20e forintot kaphatok érte szerinted?
2009. okt. 26. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, fogalmam sincs hogy egy ilyen múzeális értékű magnó mennyit érhet.
2009. okt. 26. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
A magnót mifelénk úgy nevezik, hogy szalagos magnó, szüleimnek a 70-es években volt ilyesmilyük. Elég sok ilyen felvételünk van, csak sajnos magnónk nincs hozzá. 15-20 ezer forintot az ad érte, aki él-hal az ilyenekért. Én is szeretném visszahallgatni szüleim szalagjait, de nekem pl. nem érne meg ennyi pénzt.
2009. okt. 26. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

3-6e Ft a reális ár, amit HA SZERENCSÉD VAN megkapsz érte. Ennél többért a gyári állapotú, dobozában, szépen karbantartott szalagos magnókat tudod eladni. A kép alapján a tiéd nem ilyen. :)

Emellett fontos, hogy működik-e egyáltalán!

Tehát sokat ne remélj, húszezreket meg PLÁNE ne.

2009. okt. 26. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Őneki írjál a mail linken lévő címre, nagyon otthon van a témában többek között mert nagy rádió és magnó fanatikus.

link: [link]

2009. okt. 27. 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :)
2009. okt. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!