Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyiért tudnám eladni a ps2-öm?

Mennyiért tudnám eladni a ps2-öm?

Figyelt kérdés
Lenne rá vevő de nem tom mennyiért adjam el. 75 játékot mellé kapná a vevő és a játékok miatt nem tom:S Szerintetek?
2011. aug. 4. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
eredeti játékok vagy másoltak?
2011. aug. 4. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Vannak eredetik is de csak oylan 10 db a többi másolt
2011. aug. 4. 18:20
 3/8 anonim válasza:
30k
2011. aug. 4. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha eredetik a játékok

Ezt így nem éri meg eladni egybe, csak veszíthetsz rajta. A játékokat külön kell eladni, senki se lesz olyan elvetemült, hogy megfizesse egyben az árát a játékokkal, mert ennyiért már vehetne egy új generációs xbox360-at lassan, én azt mondom csinálj egy listát és egyenként add el. Sok pénzt lehet így keresni, lehet lesz aki 3-4et is megvesz egyszerre, mit tudom én 1-2 max 3 ezer játéktól függően. Hardverapro.hu - tedd fel 75 darab eredeti ps2 játék listával és lesz érdeklődő!

Ha nem eredetik akkor meg semmit nem ér

5/8 anonim ***** válasza:
Akkor semmit nem ér, hagyd a fenébe másolt játék.. adjad mellé
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi szépen a gyors választ:)
2011. aug. 4. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az eredeti játékokat passzold el külön, a másoltakat meg add oda akinek eladod a ps2-t. Vagy lehet olyat is csinálni hogy egy eredetit el akarsz adni, de vki túl drágának találja akkor adsz hozzá 1-2 másoltat. Vagy mittudomén... Az a lényeg hoy az eredetiket ne add a ps2-vel 1ütt
2011. aug. 4. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem sokat ér az a 10db eredeti, eléggé eljárt már az idő a ps2-ő felett, így valószínű meg se vennék, ha nem adnának eredeti játékot mert magába lehet venni 10ezerért már ps2őt, mellé a másolt játék igazi parasztvakítás.. én például ennyi játék mellet elgondolkoznék milyen állapotban van az olvasófej, cseréje nem épp kamatozó dolog.

Szóval adjad csak egybe, ha még van olyan aki megvesz egy ps2őt, max kicsit kerekítsél az áron.

2011. aug. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!