Melyik PS3-mat éri megvenni?

Figyelt kérdés

Slim-et, vagy a Super Slimet?

Hány GB-osat?

Használtan vagy újonnan?

Érdemes-e ki flash-elni?

2013. aug. 9. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bocs, kissé szerintem túlreagáltam a "lebutított gatyi" szavakat. De mint már az előző is leírta anyag használat, és a manuális nyitogató védőlemez.

Anyaghasználat nem számít végül is az igaz, viszont ez a manuálisan nyitogatható védőlemez nem a legjobb, gondolj bele hogy az olvasó fejre mennyi por mehet rá, vagy ráejtesz valamit véletlenül mikor nyitva van...nem azért de valakinek ha előtte volt fat/slim PS3 szerintem eléggé jópofa hogy magától "megeszi" a lemezt, és ha vesz egy ilyen super slimet eléggé visszalépés, nekem ilyen szar semmi nintendo gép jut eszembe ha így kellene cserélgetnem a lemezt.

2013. aug. 11. 07:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ps2 feeling lett...

Igazából ha jobban belegondolok slim csak annyival tud többet hogy megeszi a lemezt más nincs hiszen gamek ugyan úgy futnak mind a 2 gépen...

Slimse kap sárga ledet se super slim.

Azzem super slim kevesebbet fogyaszt de ebben nem vagyok biztos

2013. aug. 11. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó de azért ez a "lemezmegvevő" dolog sztem nagyon eltalálták. Xbox 360E meg tényleg lebutított lesz mert ott már hiányozni fognak pár dolgok. De külseje nem rossz, de nem tudom miért lett ez divat manapság, jó oké olcsó az előállítása de az ára nem ez mutatja.
2013. aug. 11. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok gazdag de szerintem ps3 "olcsó"lett

Mikor kijött kezdetben volt 100e kb most meg használtan kapsz 40ezerért slimet [újonnan meg 62e 500gb]

2013. aug. 11. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó hogy olcsóbb lett ennyi év múlva!:D
2013. aug. 11. 12:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor úgy néz ki hogy Slimet veszek. Nekem aztán tökmindegy hogy hogyan teszem bele a lemezt csak menjen rendesen a játék oszt kész :D
2013. aug. 11. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!