Asus MeMO Pad HD 7 megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Esetleg akinek van,érdekelne a véleménye.

2013. aug. 2. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, abszolút megéri! Tudásához képest még olcsó is!
2013. aug. 2. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Árából veszel egy Nexus 7-et, ami mindenben jobb.
2013. aug. 2. 21:10
 3/7 A kérdező kommentje:
A Nexus 7 drágább 10 ezerrel, nem lehet bővíteni se.
2013. aug. 3. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A legolcsóbb Nexus 7 és a legolcsóbb Memo Pad HD7. Ahogy nézem nincs 10 ezer különbség, de lehet csak szar vagyok matekból.

Bővíthetőség jogos, ha az szempont akkor ne vegyél Nexus-t, de azon kívül tényleg mindenben jobb.

2013. aug. 3. 11:46
 5/7 anonim válasza:
Én azt olvastam egy oldalon, hogy a MeMO Pad-nak jobb a teljesítménye, akkor most melyik is?
2013. szept. 9. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok! Hogy melyik a jobb, kérdéses, mert sok dologban megegyeznek, néhány dologban viszont a memopad jobb, a nexus csak abban, hogy van rajta NFC-támogatás.

Az adatok alapján én a memopad-ot választanám!

[link]

2013. szept. 10. 10:03
 7/7 anonim válasza:

Szia

Lehet elavult már a kérdés de nekem is ilyen van és valami brutál jó, azt leszámítva hogy a play áruház nem megy valamiért. Ez nekem már kb 5 éve megvan és nagyon szeretem. És te milyet vettél??

2016. szept. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!