Kinéztem egy komplett hangfalszettet, aminek tartalma: 4db hangfal 2db erősítő 2db 10m-es hangfalkábel 1db Cinch (RCA) kábel 1db Jack-RCA kábel A kérdés az lenne, hogy a 2 erősítőt, hogy és mivel lehet (ha lehet) összekötni?
Állványt nem akarok hozzá. Ezért is írtam, hogyha ilyen kisebb méretű hangfalat vennék, akkor 4 kell belőle és egymásra teszem. De ilyen jó minőségű hangfal, ilyen összeállításban már túl drága lenne.
Emiatt szeretnék inkább valami jóminőségű állóhangfalat, aminek a teljesítménye 1000W körüli és erősítővel, meg minden vezetékkel max 200.000Ft. A burkolat nem lényeges, mert csak otthoni használatra lesz.
A Reloop márkából, amit írtam, ezt állítottam össze:
2db Reloop RSP 30 hangfal:
1db Reloop Dominance 2002 erősítő:
Plusz a vezetékek és így kerekítve 200.000Ft
Amit utoljára linkeltem, kb az is ennyibe kerűlne és nagyobb teljesítménye is lenne. The T.Amp E800 erősítő van hozzá, amit írtál és a hangfal is olyan márkájú. Ebből gondolom, nem lehet rossz.
Szia! Ha mindenképpen állót szeretnél, akkor szerintem amit összeállítottál Reloop lenne a legjobb. Arra számíts, hogy az RSP szériában a driverek nem a legjobbak. (bár nem értem miért fújognak rá egyesek amikor ebben az árkategóriában nem kapni jobbat) Ne csak a Wattokat nézd: [link]
Egyébként a legszebben az FS Audio szólna! : )
A dB-t is szoktam nézni nem csak a wattot.
Tegnap találtam hasonló kinézetű Wharfedale állóhangfalat is, ami jobb a Reloop-tól és a The Box hangfaltól is, ráadásul a leghangosabb mindközül és árban is jobb.
Szerintem a Wharfedale-nál maradok.
Itt vannak a hangfal adatai:
A hangfal bemenete 6.3-as jack. Ehhez tudnál egy jó erősítőt, aminek 6.3-as kimenete is van? Mert a T.AMP E800-on nincsen. Kb hasonló árban, mint a T.AMP E800.
(40-50.000 ft)
Látom, hogy van 2 és 4 pólusú Neutrik Speakon csatlakozó is. Most melyiket kell megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!