Hogyan flasheltem ki a psp-m?

Figyelt kérdés

Oolyan problémám lenne hogy hülye voltam. de szó szerint :D olyan psp-m van amit nem lehet tartósan flashelni (tudtommal) ChockHEN-es megoldáshoz nekem nem volt sose türelmem emrt volt h 1-2 órát is szórakoztam vele mire hajlandó volt flashelődni a psp, s nem pedig kifagyott. anno elég sokat keresgéltem sé találtam vmit amit fel kellett tenni psp-re és csak a játékok közt elindítani. elindult mint egy játék (psp logo stb...) gép ujraindult és kész is volt. 100% ban működött mindig. Nos én hülye elfelejtettem hogy ez a Flashelő bigyó nincs nekem lementve pendrive-ra és formáztam a memokártyám.... puff nekem flashelő elveszett.... és most sehol nem találom.

PSP 3004/TA-0088v3 os psp-m van 5.03-as system software verzióval. Ha jól emlékszem semmi ördöngőséég nem volt a progiban, simán csak fel kellett másolni a psp/games mappába és kész is volt.

2013. aug. 5. 20:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!