Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyiket válasszam?

Szerintetek melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Választhatok 2 dolog közül. Összegyűjtöttem 63 ezer Ft.

1. Választás: Régi gépemet "feltuningolni".

2. Választás: Új telefont venni LG 4x HD.

Én valamiért eddig a tuningolásra hagyatkoztam de nem most ma valamiért egész nap csak azon gondolkoztam, hogy inkább a telefon. Mert most van 1 huawei y200-as telóm és nekem nagyon nem tetszik mert kevés a ram benne és kevés játék megy rajta. És azon gondolkoztam, hogy most sok dolgom van fent a neten amit árulok. Ha sikerülne eladnom azokat a dolgokat akkor egyesével meg tudnám venni a géphez való alkatrészeket. Csak az is sok idő. Igaz féltem a telót is mi lesz ha elejtem akkor oda van 63 ezer Ft. De azért nagyon vigyáznék rá. Pl.: A huawei y200-as telóm soha nem ejtettem még el szóval na :D.

Szóval nem tudok dönteni nagyon. Igaz ezzel a telóval kicsit felvágós lennék mert ilyen jó nincs senkinek a suliban de engem végül is nem ez érdekel hanem az , hogy legyen 1 normális telefonom. Van 1 DPS tabletem aminek be van törve a képerenyője azt ha el tudnám adni alkatrésznek Kb. 7-6 ezer Ft.ban akkor már meg tudnám venni a ramot a gépbe. Aztán ha elado ma régi gépben lévő dolgokat akkor abból már meglenne az alaplap. Aztán amik fent vannak a neten lévő cuccaim azokból meglenne a proci. A vidi kártyára meg össze tudnék szedni valahogy valamennyit. Meg pl.: ott van még a szülinapom. Arra is fogok kapni pénzt. Szóval ti mit gondoltok erről. Én szeretnék 1 új telót de a gépet is nagyon szeretném felújítani. Igaz most van 1 laptopom is de az se valami királyság XD.

13/F

2013. aug. 5. 15:22
 1/1 fastresponse válasza:
Vedd meg a telefont. Nekem is ilyen telóm van és nagyon jó nem gondoltam,hogy ennyire komoly lesz. Én egy s3 után cseréltem le,mert mindig lefagyot gyorsan merült. Ap880hoz képest egy szar. Mindenféle képen ajánlani tudom. Én már alig használom a laptopom annyira komoly szinten van. Már csak akkor használom,ha játszani akarok vagy lemerült a telefon.
2013. aug. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!