Érdemes ilyen gépet játékra venni?
Sziasztok.
Ilyen gépet szeretnék venni naggyából csak Mists of Pandarianozni fogok rajta és hogy erős gép e?
#1-es vagyok! Hát igen, az operációs rendszer az egyetlen hátránya, de nem baj: azt le lehet törölni, és rárakni a legjobbat: Windows 7 Ultimate Professional 64bit.
Ennél gyakorlatban sem találsz jobbat, ez tudja vinni bármelyik játékot, és még a gép is simán elbírja.
Ne veszekedjetek legyszives!
Nekem a kinézete miatt is nagyon tetszik :/ mert mégiscsak a monitor ba van benne minden. Ezert nem akarok összetartani gépet mert szerintem csoda gyönyörű.
Nem veszekszek csak tényleg nem ért hozzá, akkor minek válaszol. Amúgy ha neked megéri azt a négyszeres árat (vagy a szüleidnek)akkor vedd meg... Nekem is tetszik félreértés ne essék...:D De ara számíts, hogy ha egy webkamera tönkremegy benne viheted az egész gépet a szervízbe, de állítólag minőségi cucc. Bootcampről meg itt talász töb infót ha win-t akarsz rátenni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!