Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG 42LA620S / 42LM640S vagy...

LG 42LA620S / 42LM640S vagy Samsung UE40F6400?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni, szeretném hogy aránylag gyors legyen (nem tudom hogy hány magosok az LG-k) valamint én azért hajlok az LG felé mert van benne pl. Dual Play, Motion Control meg nekem jobban bejön a passzív 3D de ha nagyon lassu akkor inkább a Samsungot veszem) meg hallottam hogy az pl. az LM-nek a hátránya hogy csak Digitális adást tud felvenni... Ez a többinél nincs így?

2013. aug. 4. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt ne felejtsd el, hogy az LG csak fél HD felbontású ha a szemüvegével nézed. Csak kétszer olyan messziről tudod hibátlannak tűnően látni a képet, különben vízszintes fekete csíkok rondítják el, ha a FUKLL HD-nek megfelelő távolságból nézed. Az egy hibás hiányos rendszer. Persze van aki azzal is megelégszik.

Nézési távolságokról itt lehet olvasni adatokat a táblázatban: [link]

A jelenleg forgalomban lévő passzív 3D-hez a FULL HD távolságok kétszeresét kell venni, hogy a zavaró fekete vonalak (vagyis a teljes HD felbontás részletei) eltűnjenek a csíkokkal együtt.

2013. aug. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!