Üdv! Melyik laptopot vegyem? Napi használat;gyerekeknek játékra;viszonylag erős "belső";nem 1-2 évre venném. A lista> HP 655C4X91EA;SAMSUNG NP350V5C-A03HU (WIN8) ;LENOVO59366737- G585;HP PAVILION 15-E50SH (WIN8).
Üdv.
Megsem kell néznem a specifikációit a laptopoknak,pedig lusta voltál kedves kérdező leírni.
Nos a Win8 tapasztalatból mondom egy hulladék operációs rendszer,de ez az én személyi véleményem...
Én beleőrültem és remegő kézzel tettem vissza a Win7-et.
A másik,hogy ha oprendszerrel előtelepítetten veszel laptopot az csúnyán megdobja az árát.Ez lehet a helyzet az utóbbi két laptopnál.Nem tudom milyen az a HP laptop de ha egy árban van a másik kettővel akkor valószínűleg telibeveri a másik kettőt. Ha mondasz egy összeget inkább javasolok az általad leírt árért választható legjobb kivitelezést.
Üdv.
Laptokok esetében az "erős belső" játékra,mégha nem is gamerekről hanem gyerekekről beszélünk,akik csak szimplán kezdőbeállításokon játszanak,akkor is minimum 150.000-160.000-től kezdődik.
Háát 110.000-ért ha nagyon ragaszkodsz hozzá,hogy csak annyit költesz egyértelműen,Toshiba Satellite C850-1MK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!