Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem érzékeli a tablet a...

Miért nem érzékeli a tablet a belső memóriát?

Figyelt kérdés

Üdv,

Mai nap telepítettem a MultiPad 8. HD tabletre a Real Racing 3 nevezetű játékot. Vagyis telepítettem volna, de kb. 70%-nál megállt, és csak resetelni tudtam.

Amikor újraindítottam, a belső tárhely 0 Kb-ot írt ki a szabad kb. 4,5 GB helyett . Minden egyes alkalommal amikor újraindítanám bejön a beállítás menü (nyelv, idő, wifi...). Próbáltam a wipe recovery-t, factory reset-et, firmware telepítést, de még mindig nem ismeri fel a belső tárhelyet. Így a Google Playről sem enged telepíteni semmit, az alap alkalmazásokon kívül használhatatlan.

A készüléken az Android 4.2-es verziója fut. Minden tippet szívesen várok.

2013. júl. 29. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Van elég memóriád ehhez a játékhoz?
2013. júl. 29. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Van egy Concorde tabom, annak is volt egyszer ilyen gondja. A playről nem lehetett telepíteni semmit pont azért mert "nem volt" belső memória, ha újraindult vagy kikapcsolt akkor visszaállt gyári állapotba.

Elvittem szervizbe, egy hét után hívtak, hogy garanciába cserélik.

2013. júl. 29. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Volt elég memóriám. Lehet szerviz lesz belőle, mert újratelepítés után sem ismeri fel a belső memóriát.
2013. júl. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!