Ezen az oldalon miért ilyen olcsó a sony xperia s tablet?
Figyelt kérdés
Saletab.com-on láttam, hogy 188 euro, magyaro.n meg sokkal több2013. aug. 3. 13:06
1/6 anonim válasza:
Mire ide ér jóval több lesz. VÁM, ÁFA, szállítás.
2/6 A kérdező kommentje:
Kb mennyire jönne ki, ha szlovákiába rendelném?
2013. aug. 3. 14:07
3/6 anonim válasza:
Azt a szlovák vámosoktól kérdezd meg.
A garit meg kb elfelejtheted. Ezt még kalkuláld bele.
4/6 A kérdező kommentje:
Nálunk 330 euro, ennél mennyivel olcsóbbra jönn ki?
2013. aug. 3. 14:25
5/6 anonim válasza:
Jóember, hányszor teszed fel ezt az egy kérdést? Az utóbbira válaszoltam, de ez alapján felejtsd el, azok a magyar törvények... Ezt az oldalt ugyan a világ magyarsága látogatja, de ha ott jelzed, hogy felvidéki vagy, akkor meg sem próbálok válaszolni, mert nem ismerem a tótok törvényeit.
6/6 anonim válasza:
Külföldön általában sok minden sokkal olcsóbb, ahogy az előttem szóló mondja, sok költség van amíg ide ér. De majdnem ugyanazt tudom mondani mint az elöttem szóló, szlovák oldalon amíg érvényesíted a garanciát ha bármi probléma van. 0.1% hogy sikerül. Sok magyar online áruházban is nehéz érvényesíteni a garanciát, nemhogy külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!