Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipad-hez wifi kártyán szerezni...

Ipad-hez wifi kártyán szerezni macerás? Drága?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
mi? mert értelmetlen a kérdés. Mit szerezni macerás?
2013. ápr. 1. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
ápr.1.
2013. ápr. 2. 07:35
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

[link]

Tényleg van olyan Ipad ami csak 3G/4G -s és van olyan AMI csak Wi-Fi -s? Ez meg mi sz*r? Tényleg ilyen köcsög az Apple?

2013. ápr. 2. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán nem egy ilyen "jöttment" oldalról kellene tájékozódni. Nincs külön csak cellular iPad!
2013. ápr. 2. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Idióták! Csak olyan ipad van ami Wifi-s, meg olyan ami Wifi+3G/4G! De az ilyen emberek akiknek ez magas az inkább meg se vegye!
2013. ápr. 2. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves P.O.C. te olyan hülye vagy állóhelyből, mint más nekifutásból!
2013. ápr. 2. 14:08
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
Kedves alpári b@romarc uraság! Én nem vagyok otthol az ájf*s témában. Hál istennek sosem volt szükségem ilyen kütyükre. Ezért is kérdeztem rá, mikor megláttam ezt a honlapot, hogy ilyet létezhet-e. Nem tudom miért kell emiatt csípőből lehülyézni a másikat. Biztos van olyan téma amibe te vagy a sötét és én vagyok a penge. De én az ilyenek miatt nem szoktam verni a mellem és fikázni a másikat.
2013. ápr. 2. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá akkor miért kell olyanokat írni hogy köcsög Apple? A köcsög Apple-nek több pénze van mint MO. adósság...
2013. ápr. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!