Megéri külföldről (pl: Kína. Stb) rendelni tabletet? Olvastam pár fórumon, hogy jó teljesítményű tabletet alacsony áron lehet szerezni? Ha igen, honnan, és milyen tabletet /márka + típus/?
Íme 1-2 példa: [link]
Csak pár dologtól tartok: szervizelés, eszköz minősége... stb.
Vélemények, tapasztalatok?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Megéri, a szervizelés tényleg elég bonyolult, de ha működő készüléket kapsz akkor valószínűleg úgy sem lesz baja a garancia lejárta előtt.
Az eszközök minőségével semmi gond, persze nem kell mindenhol fémre gondolni, de ezek általában olcsóbb tabletek is, egy olcsóbb Samsung vagy Sony is ugyanúgy műanyagot használ.
Nincs több probléma egy kínai tablettel, mint egy nagy márkás tablettel, viszont simán féláron adják.
Itt érdemes körülnézni, ingyenes szállítás, nagy felhozatal, és a legmegbízhatóbb (tényleg megkapod amit rendeltél, és tényleg azt kapod amit rendeltél):
Hello!
Én innen már tönn gépet vettem, hiba eggyel se volt.
Ha a recommendernél beirod hogy "balatonair" még ebből az árból is kapsz 5%-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!