Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez mennyire jó tablet? Van...

Ez mennyire jó tablet? Van rajta 3G lehetőség?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 2. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A használtra azért annyival reagálnék, hogy végeredményben igen, használt. A Refurbished, annyit tesz, hogy már eladott készülék lett a vásárlótól visszavásárolva, majd az meg lett javítva, s ismét eladják. Ezalatt ne gondolj olyasmire, hogy karcos lenne a készülék vagy ilyesmi, teljes mértékben újnak tűnő készülék, mindent cseréltek rajta, amin vannak külsérelmi nyomok, csak maga a hardver az már használva volt, egyszer már el lett adva. Úgymond érintetlent már csak a 16GB-osban találsz tudtommal, mivel kifutó készülék, a Nexus 7 II megjelenése miatt.
2013. aug. 4. 12:06
 12/17 A kérdező kommentje:
az auchanban használtat adnak?? :OO
2013. aug. 5. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem voltam elég egyértelmű??? Keress rá, hogy mit jelent a refurbished!!! Mondjuk már leírtam, szóval max. ugyanezt eltudod olvasni még egyszer. Én nem értem, hogy miért nem érted. Akkor próbálom árnyalni... Igen, végeredményben használt. Javított, felújított készülék, nem feltétlenül a szomszédodtól vásárolták vissza a készüléket, hanem jellemzően nyugatról jönnek ide az ilyen készülékek. Ha le akarom sarkítani a szituációt, akkor Angliában esetleg Svédországban vagy Svájcban valaki rácsap az asztalra, hogy márpedig én a pénzemet akarom vissza, mert nekem ez nem felel meg, s akár a google-höz is képes vagyok fordulni a panaszommal, hogy itt átvertek, s közben rángatja a fejét, mint egy idegbeteg galamb, s visszaadják neki a pénzét csak hogy ne csináljon nagyobb jelenetet. (Itt mi van? Azt mondják, hogy ilyen nincs! Te pedig belenyugodsz, hogy jó, akkor nincs, akkor javítsátok, aztán rajta ülnek hetekig, van hogy visszakapod s pár hét múlva viheted vissza ismét, persze a nexus jellemzően nem ilyen készülék, megbízható, ezt általánosságban mondom, hogy a magyar belenyugvó típus.)

Szóval az ilyen visszavásárolt készülékeken javítják azt a hibát, amiért a Kunta Kinte verte a seggét a földhöz, új külsőt kap, ha kell, újrafóliázzák, új csomagolásba rakják, a kábeleket cserélik stb. ami szükséges, majd keleten jóval olcsóbban eladják, mert nálunk lehet ilyen kompromisszumokat kötni, pláne úgy, hogy odahányunk egy angol szót, amit a magyarság jelentős többsége nem tudja, hogy mit jelent, de nem hinném, hogy ezzel másképp vannak a szlávok, a románok stb.

Szóval a refurbished egy felújított készülék, aminél fönn áll az esély, hogy lesznek vele bajaid, ezért olcsóbb, ugyanakkor az esély kicsi, de megvan. Ez a nyugatit elijeszti, s nem is veszi meg, ezért nem nagy biznisz náluk az ilyesmi, megengedheti magának azt, hogy többet fizessen nagyjából ugyanazért a lelki békéért cserében, a keletit szimplán elgondolkodtatja, de az ár meggyőzi!

2013. aug. 5. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Refurb valóban használt, de házat, tartozékokat, dobozt, stb cserélni szokták, illetve ami esetleg elromlott, azt megjavítják, jogilag új, tehát ugyanolyan garanciális feltételek vonatkoznak rá. Hasonló helyzetben én lazán megvenném, mert csak spórolhatok (anno HP notebookom is így lett 60-70 ezerrel olcsóbban).
2013. aug. 5. 18:41
 15/17 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek megéri megvenni vagy inkább ne?
2013. aug. 5. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Magát a típust igen, hely sem feltétlenül drága, de pl edigital olcsóbb 1-2 ezerrel.
2013. aug. 5. 21:10
 17/17 anonim válasza:

tudod ahelyett hogy mindent itt kérdezel meg, használhatnád a google bácsit, elvégre arra van, ez az első nexus 7 találat: [link]

a termékleirás alatt minden bántalmadra gyógyirt találsz

2014. júl. 19. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!