Milyen vincseszterrel tudom bővíteni a Ps3-mat?
Figyelt kérdés
Van egy 40 gigás Ps3-am ahhoz milyen vinyót érdemes venni? bővíthetem-e sima vincseszterrel vagy hozzá készültet kell hogy vegyek? Amúgy ha dobtok egy linket hogy lássam milyen kell az nagy segítség lenne :D Előre is kösz :D2013. júl. 31. 05:26
1/1 anonim válasza:
Akármilyen 2.5"-es (laptop) HDD vagy SSD jó bele. Akármilyen kicsit túlzás, mivel meg van a maximum mérete (fizikailag), szélessége nem lehet nagyobb X centinél, pontosan nem tudom mekkoránál.
Érdemes bele venni SSD-t, ha van rá pénz, mert minden gyorsabb lesz tőle.
Egyébként ha beírod google-be, hogy PS3 HDD csere, akkor kapsz mindenféle tutorialt, meg hogy milyen HDD jó bele, stb., pl. itt van egy: [link]
De ennél jobbat is találsz, képekkel, részletesebb leírásokkal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!