Nexus 7-nek tudom így bővíteni a memóriáját?
8GB-osat szeretnék venni,alapból csak netezésre,de néha-néha játszanék és filmeznék is rajta.
Az úgy működne hogy USB OTG kábel + kártyaolvasó? - és a kártyán lennének a filmek,játékok.
én már probálgattam hasonlót és nem müködött
egy hátom végű tápolós USB kábellel... ha a töltőbe dugod az OTG kábelt nem kezd el tölteni
viszont ha nagyon lassan dugod be (valaki elmagyarázhatná nekem is, h miért) akkor elkezd tölteni.. Viszont ezesetben hiába dugsz be akármiylen egységet be, arra nem fog reagálni..
ha pedig már csatlakoztattál egy pendrive-ot akkor semmiképpen nem kezdődik meg a töltés.. Szerintem esetleg olyan megoldás jöhet szóba, hogy veszel egy töltő dokkolot hozzá az eredetit ami az oldalso 4 tüskével tölti, és emellett az otg kábellel pendrive-ot használsz. nem vagoyk benne biztos, h most jot mondok de szerintem a tabletbe lévő USB csak 1 eszközt kezel. Ha egy másik USB hub-ot cstlakoztatsz bele azt voltaképp lehet h kezeli csak azt nem amit abba csatlakoztatsz..
Egyszerre max egy dolgot fog kezelni az USB.
Szóval ahogy előző írta, ha tölteni akarod, akkor mondjuk a hivatalos dokkolót meg kell venned, ami a pogo pinek segítségével tölt.
Egyébként akkor már jobban megéri valamilyen felhő szolgáltatásért fizetni (vagy ha elég 5 giga akkor ingyen) és oda pakolni cuccokat.
Értem,köszönöm a segítséget!
Keretbe már nem fér bele a dokkoló.. :/
Ez a felhő szolgáltatás hogy működik? Az megvan h fel kell töltenem,de tovább..? Pl. feltelepítem a tabletre a játékot,és azt átelyezem a "felhőbe"..?
Az nem hiszem, hogy működne (bár ki tudja), ezért inkább zenéket/filmeket/képeket kéne ott tárolnod, és minden mást a tableten.
Egyébként 8 gigás szerintem mindenre elég lenne, ha az tényleg 8 giga lenne, de a rendszer is elég sokat lefoglal.
Nekem 16 gigás Nexus 7-em van, de abból csak 13,4 giga a szabad, szóval akkor a 8 gigás is inkább csak 5,5 gigás, ami azért nem olyan kevés, nekem 7 giga foglalt, és ebből csak 3 komolyabb játék közel 4 giga, szóval lehet a 8 giga is elég lesz neked, és nem kell se pendrive-val, se felhővel szórakoznod.
Felhőn is csak a filmeket tárolnám,képek/zenék telómon vannak,ha utazok is azon hallgatom.Képek meg max azok lennének amiket letöltök(az meg nem foglal sokat),szal jóformán az az 5 giga játéknak lenne.
Igen,azt olvastam h a 8 gigából csak kb 5 ami felhasználható.
Tv-re kötni próbáltad? Azt tudom h nincs hdmi,de usb-n keresztül vhogy..?
Nem próbáltam, mert utánanéztem, és kábellel lehetetlen.
Esetleg ha DLNA képes a tv, akkor megoldható, de nekem a tv nem olyan. Igaz, PS3-ba van DLNA, de biztos vagyok benne, hogy nem tudnám a Nexus 7 képernyőjét arra megjeleníttetni..
Nekem sem olyan a tv.
Na nembaj,még ígyis jó vétel az a Nexus.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!