Mit kell vennem?
Szóval. Összegyűlt a zsebpénzem és meg szeretném csinálni belőle bátyám régi gépét. Ő is beleegyezett, hogy segít. Megkérdezte a barátját, hogy mennyiért lehetne jó géppé csinálni ő azt mondta 70 ezer Ft. Én ma megnéztem összeszámoltam és nekem 45 Ft jött ki. Igaz 13 évesen nem nagyon tudom milyen proci,ram,alaplap,videó kártya jó a tesóm gépházába. Asztali gépről van szó.
Úgy szeretném, hogy a gép vigye az assassins creed 4-et ha kijön november 1. Aztán a Far cry 3-at. Most per pillanat azért írtam ennyit mert az én elképzelésem szerint ennél a 2 játéknál sztem nagyobb gépigényű játék nem nagyon van. De ha van akkor bocsánat :D. Szóval én erről az oldalról szeretném megvásárolni a hozzávalókat a géphez:
Szóval ezeket. Szerintetek ezekkel a dolgokkal már simán menne a Far cry 3 meg az Assassins creed 4 ha kijön? Most jut eszembe a Call of duty black ops 2. Szóval ezek a játékok fussanak már el rajta. :) Mert ha eze elfutnak akkor a többi az már semmi lesz :D Az én elképzelésem szerint. Ha nem jó akkor légyszíves javítsatok ki.
Addig meg kiviszem az első 3 részt :D.
Még eszembe jutott pár játék XD.
Crysis 3
Dead space 3
Végülis a dead space elfutna a laptopon de rosz a vidi kártya. na de szóval akkor a lényeg hogy milyen dolgokat vegyek hogy elfussanak rajta ezek a játékok. csak mondjátok meg milyen követelményeket vegyek és majd, tesóm haverja megmondja, hogy milyen cuccokat kell megvenni, hogy be tudjuk rakni a gépházba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!