Megéri így PS3-at vennem?
Van egy 250.000 ft-os gamer pc-m,és egy xbox 360 250 gb slimem,slimet eladnám mert kijátszottam minden exkluzív címet,stb.
És a pénzén vennék egy 500 gb-os ps 3-at,last of us,uncharted 3,god of war címek miatt.Vagy várjam a ps4-et?De ott attól félek hogy lesz valami gyári hiba majd kiderül.. ps4-et meg 1-2 év múlva vennék..
Megéri PS3-at venni egy rakat jó játék van rá.
Ahogy írtad is, PS4-et ráérsz 1-2 év múlva venni addigra orvosolják a hibáit ha előjönnek,és lesznek rá bőven játékok is.
Mire végzel a PS3-as game-kel az kb 1-2 év.
Köszi a válaszokat!akkor szerintem eladom az xboxom mert azzal kivittem minden exkluzív címet,azok a játékok amelyek xbox,ps3-ra,és pc-re kijönnek leszoktam tölteni PC-re :D
500 gb és 12 gb között nagy a különbség?
XBOX-nál tudom hogy mi a különbség a 250 gb-os és 4gb-os között,mert hagyományos dvd-re vannak a játékok így fellehet telepíteni,halkabb lesz,nem melegedik,de az eredeti lemezt meg kell tartani mert kéri indításkor.
PS3-nál elvileg ezt nem lehet nem?Mert a játékok Blu-ray-esek?
Hát nálunk kb. A felénél nem kért telepítést (pl. Dead Space), van aminél kell egy 20 perc-félóra, de lemez mindig kell.
Hát talán a Dead Space (kettes, hármasat ne), most jött ki Assassin's Creed III, Far Cry 3, Tomb Raider, amitől be van mindenki zsongva h lesz a GTA 5, de Playstation Store-ba vannak hírek, néha 1-1 normális demo is
Értem köszi :D
de úgy értettem hogy milyen exkluzív címek?Olyan játékok amelyek csak PS3-ra jönnek ki.
Amúgy az ac3-at,far cry 3-at,tomb raidert már kivittem xboxon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!