Mennyiért lehetne eladni a PS3-am?
Figyelt kérdés
Még nincs 1 éve hogy vettem egy PS3-om slimet. Tökéletes állapotban van nincs semmi baja. 160gb és 1 kontroller van hozzá. A következő játékokat tudnám hozzá adni(karcolás mentes lemezek! Nagyon vigyáztam rájuk!) Battlefield 3, Assassins creed 3, Darksiders 2,Need for speed the run, The elder scrolls skyrim. Az oka hogy eladnám az lenne hogy ps4et szeretnék venni és pénzt gyűjtök. Mennyiért lehetne így egyben eladni?2013. júl. 29. 17:29
1/3 anonim válasza:
Mivel nem superslim hanem sima így játékok nélkül kb. 35-40-et ér, és ennyiért el is tudod adni nem rohad rád.
Garancia még hány hónap?
Sok embernél az a szempont, hogy újonnan vegye garanciával és 47-48ért már lehet kapni teljesen új superslim-et egy év garival, igaz az 12gb-os, de bele lett kalkulálva az árakba.
Ja és sokkal jobban jársz ha külön adod el a játékokat, mert megint csak rajtad maradhat.
2/3 anonim válasza:
Ami reális szerintem 40, ha még garis.
Játékokat meg külön hirdesd meg.
3/3 anonim válasza:
Szerintem 40-45ezer ért el tudod adni alap cuccok +1 game minimum
Többi játékot meg darabonként add el mert egybe sztem senki nem venné meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!