Xbox 360 Slim 250GB+2kar+PES09, COD MW3, COD MW2, Battlefield 3 Prémium, Még egy Sima Battlefield 3 hozzá, NHL 13, TDU 2, és még van 2év Garancia a gépen. És tavaly nyáron vettem. Mennyiért tudnám eladni?
Konzol új ára 55 körül plusz egy kar egy 10-es, használtan mondjuk 35-40.
Játékok használtan nem sokat érnek, mondjuk +15-20 körül, de egyben valószínűleg kevés embert fog érdekelni.
A garancia meg amint eladod érvényét veszti.
"Az az még egy év garancia van rá, ha tavaly vetted most egy új Xbox360Slim 250GB 55ropi felett van szerintem játékokkal és + kontrollerrel 65-70ropi körül el lehet adni ha nem buherált a gép (flash/RGH)."
Jó vicc.
Mint írtam, személyre szóló garancia van, amint eladja teljesen megszűnik. Másrészt egy vadonatúj gép + 1 kontroller kerül 65-be, hogy adná már el 70-ért használtan ne röhögtess???
Csak az a helyzet,hogy egy garancia levélen sem szerepel a vevő neve így kicsit nehéz lenne megállapítani hányadik tulaj vagy.
A játékok használtan 4-5 ropi körül vannak + a kontroller a 65 reális az RGH-s sz@rok kerülnek ennyibe amiken garancia sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!