Ha nincs hdmi a tv-n akkor lehet xbox3-om vagy ps3-em?
Figyelt kérdés
Van valami kábel hozzám amivel át lehet alakítani úgy, hogy lehessen? Ilyen lyukak vannak rajta: [link] 2013. júl. 29. 13:11
11/14 A kérdező kommentje:
Én úgy vennék használtan, hogy nem kell 100 kilométerre menni, hanem helyben van. De hát olyan meg nincs, csak játékok. Szóval inkább rendelek. :D Amúgy tegnap még átkutattam a pénztárcáim és találtam 9 ezret, anya meg adott 1et. Sok apróm is van, ma az kerül megszámlálásra. De szerintem az még plusz 2 vagy 3 ezer lesz. :D:D szoval alakul xddddd
2013. júl. 30. 10:10
12/14 anonim válasza:
Akkor kitartás, és jó játékot a vétel után, kérdező. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Azta O.o ez több lett mint amire számítottam! Most 17500-am gyűlt össze a pénztárcákból, íróasztalról. (A 10ezerrel együtt) szóval 7500 apró :0 azt hiszem, kitakarítom a szobámat, hogy újjabb kincsekre leljek! xddddddd amúgy köszönöm az eddigi segítségedet! :):):)
2013. júl. 30. 14:09
14/14 anonim válasza:
Hehe, ismerős az eset..:D A szobám nagytakarítása után 23 000 Ft-om lett..:D Plusz pénztárcákból még 6000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!