Ha nincs hdmi a tv-n akkor lehet xbox3-om vagy ps3-em?

Figyelt kérdés
Van valami kábel hozzám amivel át lehet alakítani úgy, hogy lehessen? Ilyen lyukak vannak rajta: [link]
2013. júl. 29. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Alapból jár hozzá RCA kábel, ami ezekbe a lyukakba kell, ne aggódj.

Engem mondjuk az zavart, míg a tv-men használtam az Xbox 360-at (szóval nem xbox3), meg a PS3-at is (most mondhatnád, hogy jól megy nekem, de az előbbit eladtam az utóbbiért), hogy életlen a kép, kicsi és alig olvasható rajta valami, kivehetetlenek egyes részletek. Szóval vagy kösd monitorra, amennyiben tudod, vagy nagyobb tv-re. Viszont ha csak ez van, amit mutattál, akkor kompromisszumokat kell kötnöd felbontás és látványosság terén.

2013. júl. 29. 13:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul írtam :D:D:D:D *xbox360 xd
2013. júl. 29. 13:37
 3/14 A kérdező kommentje:
De hdmi-t is kell hozzá csatlakoztatni, hogy menjen, nem? Csak ezek vannak egyébként. Amúgy 72 centis a tv-nk úgyhogy szerintem majd el lehet olvasni, legalábbis én eltudom, jó a szemem. :D:D
2013. júl. 29. 13:44
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzákötni a HDMI-t. Vagy RCA kábellel kötöd hozzá, vagy HDMI-vel. Mindkettő konzolhoz alapból tartozék mindkettő kábel.

HDMI digitális jelet továbbít, RCA kábel (piros-sárga-fehér cuccos) analóg jelet. Ez közöttük a különbség. Nem kell kombinálni őket. Csupán annyi a különbség, hogy HDMI-vel jobb a felbontás, részletesebb, élesebb a kép. Volt PS2-d, vagy sima Xbox-od? Na, ugyanúgy kell majd rákötnöd a tv-re. 72 centisen pedig nem hinném, hogy gondot okozna akkor.

2013. júl. 29. 13:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) nem volt még egyik sem, csak a barátomnál játszottam ps2-vel. :D
2013. júl. 29. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Én egy napig se bírtam sima képcsöves tévén játszani, felcsaptam a perselyt és még aznap vettem egy 107 centis Samsung LED-et a szobámba.:D Kb. 120%-ot hozzácsapott a játékélményhez, CRT-n nagyon rossz játszani.:/ Jó persze, ez pénzfüggő. Csak egy jó tanács: próbálj meg Vaterán, Apródon vagy máshol vadászni valami olcsóbb HDMI-s tévét, hidd el hogy sokkal jobb lesz!:)
2013. júl. 29. 14:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Vennék én, de hogy, hogyha még így is gyűjtenem kell xbox360-ra is. :D:D:D amugy olyat néztem ki, hogy 250GB, kinect-el, +3 játékkal, és ez 90 ezer. Ez jó sok, mondjuk, így olcsóbb, meg én azzal a 3 plusz még pár játékkal simán elvagyok, nem azt mondom, hogy több évig, mert azért ugyan azt játszani unalmas, bár nem fogok minden 2. nap játszani vele, inkább péntek meg szombat. :D:D:D:D ha még a nyáron meg tudom venni, akkor minden nap. :D

Tv-t meg ha vennénk is, akkor az ő szobájukba, mert "nekem van tv-m".. Ja csak az a baja, hogy a kép fél év mire betöltődik. Na mindegy, majd megmondom nekik, hogy kell egy új tv az új szobámhoz.xdd

Amúgy az xboxhoz még 30 ezer kell kb, de rábeszélem őket, hogy pótoljanak. :D

2013. júl. 29. 17:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Elég húzós ára van ahhoz képest, hogy csak 3 játék + kinect... Én egy 320 GB-s slim PS3-at vettem 3 viszonylag friss játékkal 45 ezerért, bár igaz, használtan.
2013. júl. 29. 20:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Külön: 250GB-s gép 59.900, Irányító 8.900, kinect 32.900, játék 6.900 (a másik 2nél az egyik a kinecthez jár, a másik valami letölthető, nem találtam árat.) Nemtudom, kihagytam e valamit, de külön ezek 107 ezer... 17 ezerrel kevesebb, már az is jobb szerintem, mint a semmi. Egyébként konzolvilàgba nézegettem. Használtan tuti nem akarok, lehet, hogy rosszat fogok ki, vagy valami... Nem nagyon értek hozzá, csak most kezdtem el jobban érdeklődni ezek iránt. Meg + jár hozzá egy hónap live is. Itt a link: [link]
2013. júl. 30. 00:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocs. : ) Én mindig használtan vásároltam ilyeneket, viszonylag biztos forrásból, és 110%-os biztossággal. Átnéztem inkább mindent kétszer, nem-e rejtett hibás a kicsike. :) Üzletből persze, hogy drágább, de még mindig nem egy Tesco vagy Auchan ára van neki (alapgép 90 ezer, anyucikátokat! :) . Így már okés.
2013. júl. 30. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!