Ha nincs hdmi a tv-n akkor lehet xbox3-om vagy ps3-em?
Alapból jár hozzá RCA kábel, ami ezekbe a lyukakba kell, ne aggódj.
Engem mondjuk az zavart, míg a tv-men használtam az Xbox 360-at (szóval nem xbox3), meg a PS3-at is (most mondhatnád, hogy jól megy nekem, de az előbbit eladtam az utóbbiért), hogy életlen a kép, kicsi és alig olvasható rajta valami, kivehetetlenek egyes részletek. Szóval vagy kösd monitorra, amennyiben tudod, vagy nagyobb tv-re. Viszont ha csak ez van, amit mutattál, akkor kompromisszumokat kell kötnöd felbontás és látványosság terén.
Nem kell hozzákötni a HDMI-t. Vagy RCA kábellel kötöd hozzá, vagy HDMI-vel. Mindkettő konzolhoz alapból tartozék mindkettő kábel.
HDMI digitális jelet továbbít, RCA kábel (piros-sárga-fehér cuccos) analóg jelet. Ez közöttük a különbség. Nem kell kombinálni őket. Csupán annyi a különbség, hogy HDMI-vel jobb a felbontás, részletesebb, élesebb a kép. Volt PS2-d, vagy sima Xbox-od? Na, ugyanúgy kell majd rákötnöd a tv-re. 72 centisen pedig nem hinném, hogy gondot okozna akkor.
Vennék én, de hogy, hogyha még így is gyűjtenem kell xbox360-ra is. :D:D:D amugy olyat néztem ki, hogy 250GB, kinect-el, +3 játékkal, és ez 90 ezer. Ez jó sok, mondjuk, így olcsóbb, meg én azzal a 3 plusz még pár játékkal simán elvagyok, nem azt mondom, hogy több évig, mert azért ugyan azt játszani unalmas, bár nem fogok minden 2. nap játszani vele, inkább péntek meg szombat. :D:D:D:D ha még a nyáron meg tudom venni, akkor minden nap. :D
Tv-t meg ha vennénk is, akkor az ő szobájukba, mert "nekem van tv-m".. Ja csak az a baja, hogy a kép fél év mire betöltődik. Na mindegy, majd megmondom nekik, hogy kell egy új tv az új szobámhoz.xdd
Amúgy az xboxhoz még 30 ezer kell kb, de rábeszélem őket, hogy pótoljanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!