Érvényesítettem a 2 napos goldot, de még mindig "Ingyenes tag" van kiírva. Miért?
Figyelt kérdés
Beírtam, kiírta, hogy milyen jó, most érvényesítettem és hűde szuper, akarok-e még másikat is...
De hiába frissítettem, fönt a nevem mellett azt írja most is, hogy "ingyenes tag". Miért?
(Már reggel csináltam, de még most is "Ingyenes tag".)
2013. júl. 29. 08:47
2/11 A kérdező kommentje:
Azt még nem próbáltam, de az AC 2-t megpróbáltam letölteniés pénzt kért.
2013. júl. 29. 08:53
4/11 A kérdező kommentje:
Multizni tudok.
Alapba ingyenes voltam, de tegnap reggel érvényesítettem ezt a két napos goldot.
2013. júl. 29. 09:57
5/11 anonim válasza:
Ha multizni tudsz akkor működik.
6/11 A kérdező kommentje:
De akkor az ingyen játékot miért nem tudom ingyen letölteni?
2013. júl. 29. 11:00
7/11 anonim válasza:
Mert csak próbatagság. Nekem 1 hós van azzal már letöltöttem az ac 2 őt es jon a halo 3 is
8/11 A kérdező kommentje:
1 hónapost mennyiért vetted?
2013. júl. 29. 19:03
9/11 anonim válasza:
2 db ot adtak belőle a most vásárolt xboxomhoz.
10/11 anonim válasza:
Böngészni kell a Live-t én rendszeresen vettem 1 hónaposat 200-ért, 3 hónaposat 600-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!