Next gen konzolok?
Lenne pér kérdésem az új konzolokhoz:
1:ps 3 játékok fognak menni ps4en, x360 játékok x one-on?
2:pl. ha ps4em van akkor fogok tudni játszani multiplayert a barátommal akinek ps3a van?
3.ha kijönnek akkor melyiket éri meg jobban megvenni?
Előre is köszi :)
Szia,
Első kérdésedre nem-nem a válasz. Az új konzoloknak teljesen más architektúrájuk van, mint a korábbiaknak.
Második kérdés, ezt nem tudom, de csak tippelem, hogy nem fog ez sem menni a fentebb említett különbségek miatt.
Harmadik: ez még nem válaszolható meg egyértelműen melyik lesz a jobb. Csak specifikációk, és marketing videók vannak a neten.
Talán európaiként az XboxOne hátrányosabb lesz, mert azt a tv-s szolgáltatását tuti nem élvezhetjük, a PS4 közösségi mániája menni fog, de szükségtelen.
Az tuti, hogy mindkettőn marha jól fognak kinézni a játékok.
Ha tudsz érdemes egy-két évet várni a vásárlással, hogy a kezdeti gyártási és tervezési hibákat javítsák, ráncfelvarrják. Plusz legyen a gépekről életszerű tapasztalat, ne csak demo video.
Mindkettő x86-os alapon fog menni, azaz mindkettő gyakorlatilag egy pc, így játékfejlesztői oldalról nem lesz gond mindkét gépre kiadni, talán az exkluzívok is elveszthetik a jelentőségüket, talán ügyes emberkék könnyebben törik majd a rendszert...
Kíváncsi leszek, milyen game-k lesznek, mert erre is ráférne egy komoly változtatás, mert sok game egyirányú labirintus, ami szép, de 6-8 óra alatt végigtolod. Hiába lesz gyönyörű, akkor is ez manapság nekem unalmas. Vagy alkotnak valami igazán jót játékélmény fronton, vagy az egyszerűbb feljesztésmek köszönhetően megjelennek dögivel a casual gamek, mint a telefonokra. Erről még semmi pontos infó nincs kint, én erre lennék kiváncsi inkább, mint arra, hogy hány mega-gigahertzen megy egy kis sziliciumdarab.
Szóval, a 4. Generációs konzolokkal érdemes még egy picit várni.
Ettől függetlenül én XboxOne felé megyek.
1. PS3 játékokból párat (gondolom a népszerűbbeket) átstreamelik PS4-re.
2. Úgy tudom 1 játékot már csináltak ami ilyen (asszem az a robotos)
3.PS4-et. Nagyon lealázta xboxot. Ha valaki nem kismajom, hogy: húúú én mondok valamit és bekapcsol a TV! Akkor annak nincs szűksége rá. Hardwerileg ugyanaz a 2. Az XBOX megmondta, hogy el akarnak indulni a multimédiás irányba, a PS pedig a közösségi funkciókra ugrándozik.
PS4, javaslom olvasd el, nagyon érdekes: [link]
Újdonságok:
Távirányító: mozgásérzékelő, mikrofon/fülhallgató bemenet, új borítás.
Gép: 4K támogatás, meg gyorsabb szilíciumdarabkák :D
Net: Fizetőssé tették havi 9$, ilyen facebook szerű playstation Network ahova feltöltheted a gameplay videódat , játszhatsz a barátod helyett (anélkül, hogy neked meglenne a játék, Ha van PS Vitád és otthon be van kapcsolva PS4 akkor ha wifivel játszhatsz rajta (max 1mp-s laggal a sony szerint, persze ahoz olyan gyors net is kell). A Playstation network "el XBOXosodott". Ha előfizetsz kaphatsz ingyenes játékokat.
XBOX kicserélt a távirányítójában 4 gombot, amiknek csak más lett a designje, csinált pár hülye amerikai sorozatot, és kiadja az NSA-nak amit csinálsz.
Most komolyan, ezen megy a lovagolás, hogy lehallgatnak, és az xbox kémkedni fog?
Ha ez így is van, most őszintén, kit érdekel? Ha van valami vaj a füled mögött, akkor okés, érthető, de normál esetben nem mindegy?
Amúgy légy erős, minden egyes telekommunikációs eszköz protokollja képes erre, máskülönben nem adták volna a kezünkbe; a bárányokat meg kell figyelni, mert még képesek lennének gondolkodni, és cselekedni valami olyat, ami a hatalomnak ellent mond... :)
tehát ha valaki feltenné a gépedre a keyloggert vagy akármelyik progit + webcamon nézne hogy mit csinálsz nem zavarna?
-------------------------
Én ps4et veszek maaaaaajd mert erősebb jobb és olcsóbb lesz mint az xbox one
1.Igen fognak menni.
2.Ha mind a 2 játék ugyan az akkor igen.
3.Ízléstől függ,de nekem az XBOX ONE jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!