Mennyit érhet ez meg mit tudhat ez a hangszóró?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 23. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali

Ránézésre nem tűnik nagy számnak, így saccra 5ezer /db.

Ilyet találtam még archívban, lehet, hogy akkor csak 150W RMS :) [link]

Kérdés: mi lenne a felhasználási cél ?

2013. júl. 23. 23:07
 2/5 A kérdező kommentje:

otthoni zenehallgatás meg egy kis bulizás a haverokal már csak egy erősitő kellene nem tudnál ajánlani valamit hozzá?

ez 30 dm meg ugy tudom 300/600w de az nem tuti.

2013. júl. 24. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Erősítőben kezdetnek valami ilyesmit ajánlanék:

[link]

Viszont, ha hangosításra, kültérre is akarod, nem ilyen mély sugárzóra lenne szükséged, hanem ilyesmire :

[link]

5-6dB érzékenység sokat számítana.

2013. júl. 25. 01:12
 4/5 A kérdező kommentje:
de azt a2 hangszórót amit én linkeltem azt is megtudja hajtani az az erősitő?
2013. júl. 26. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ki nem fogja hajtani a Mester Audio mélyet, mert ahhoz legalább egy caston cpa 300-as körüli végfok kéne ami 2x150watt.

De nem ez a lényeg, hanem a hangszórókba pumpált teljesítmény. Most nekem itt van 2db 98dB-s hangfal. Elég neki a rádió erősítő is. Így kell nézni ezt a dolgot, talán megérted, hogy egy autóhifis hangszóró a maga 89dB érzékenységével nem kihangosításra való, abba lehet nyomni a wattokat, hogy szóljon.

Kis olvasmány:

[link]

2013. júl. 27. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!