Hangszóró számítógéphez, milyet?
Úgy néz ki nemsokára csődöt mond a jelenlegi hangfalam:
Szóval nemsokára elérkezik egy új vásárlása.
Nem tudom milyet vegyek, ugyan ilyet, vagy esetleg egy SAL PA 25 Active zenekari hangfalpár, vagy SAL 20 active jöhetne még szóba, vagy esetleg Logitech Z906, de az meg azért dupla annyi.
Szerintetek milyet lenne érdemes venni?
17,5 m^2-es tetőtéri szobába lenne, de szeretném, ha néha lent is lehetne hallani, tehát ha van benne kakaó az nem árt.
Játék, film, zene, tehát mindenhez kéne, nem tudom a térhatás mennyire hiányozna, egyáltalán mennyire lehet egy ilyen szobába megoldani, ugyanis nem téglatest alakú a szoba, mert a tető elvesz belőle.
Igazából ti is ajánlhattok még, én csak úgy nézegettem eddig, még nem ástam bele magam annyira.
Hát nagyon max 60.
De az már tényleg a plafon lenne.
1, vagy házimozi mert azt szét bírod pakolni a szobába
2, nézem egy videoton erősítőt mert az lehetetlen megölni és mellé valamelyik Orion HS-t nagyon szépen szól menj el meghallgatni 1-et a környéken szerintem megéri ha találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!