Szerintetek melyik a legjobb tablet?
Ez megint egy olyan kérdés, hogy feladatfüggő, mire akarod használni. Nekem csak az iPad jöhet szóba képarány miatt (értelmes androidos tabletet nem találtam 9.7"-lal, pedig alaposan körbenéztem egy éve).
Mindenesetre tablet nem képes teljesen kiváltani a laptopot, így ha nincs mellette másik számítógéped, akkor ne vegyél.
Átlagos felhasználónak egy Nexus 7 tökéletesen megfelelő lehet.
Azt még mindig nem írtad, hogy mire szeretnéd használni. 120-ból már felsőkategóriás tableteket tudsz venni.
#2: hidd el, nem vagyok a pénztárcám ellensége, körbenéztem alaposan. WayteQ tableteket kipróbáltam, azok kifejezetten lassúak voltak, ConCorde meg nagyon szimpatikus volt mindaddig, amíg a felhasználók szenvedéseit (jellemzően garanciális meghibásodások) nem olvastam.
Szia!
gyűjts kicsit és Ipad 5-öt vegyél ami márciusban jön ki!
180.ezerért meg tudod venni a 32GB-at!
Hidd el,megéri!
90k körül lesz a Nexus 7 II 32 gb-s, 4G/LTE-s változata az ár/értek aranyban a legjobb tablet, veri a Samsungokat is.
Szeptembertől lehet majd venni Magyarországon.
Ráadásul a Google referencia készüléke és 2 évig megkapod ra a frissítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!