Melyik androidos tablet a legjobb választás?
mondjuk ez jó?
azt se tudom 35 ezerért milyen proci, memória és háttértár számít jónak.
meg hogy miért nem írják ki a videokártyát
Tudom, hogy írtad az összeghatárt, én mégis azt javaslom szánj még rá 15e-rel többet, és vegyél egy Nexus 7-est (újonnan egy 8GB-os refurbished ennyibe kerül). Lehet, hogy használtan még olcsóbban fogsz találni.
A gyengébb tabletek hamar megutáltatják magukat, hidd el. Te azt írtad játékra is használnád, ahhoz viszont kell a teljesítmény, ha nem akarsz folyton laggolni.
Üdv.
Ez nézőpont kérdése.
Ha azt veszem, hogy max. pár 10 megás (azaz kb. a mobilplatformokon közepesnek mondható méretű) játékkal szeretne játszani, akkor ebből több száz is felfér 8GB-os Nexusra is. Ezeket még gond nélkül futtatja a ConCorde vagy a Wayteq tab is.
Azonban, ha a gigabájt méretű játékokat nézem (de akár a néhány száz megásakat is mondhatnám), akkor azokból valóban csak legfeljebb tucatnyi fér el rajta. A probléma ezzel azonban az, hogy ugyan ezekből több is elfér egy SD kártyával bővített tableten (pl. az általad felsoroltakon), csak éppen ezeknek a hardverigénye már annyival nagyobb, hogy vagy élvezhetetlenül laggolni fog rajtuk vagy el sem indulnak.
Innen nézve akkor mégis melyik tablet éri meg jobbam? Azt hiszem egyértelmű.
Ha annyira hardcore játékos valaki, hogy valóban egyszerre játszik 6-7 db több gigás játékkal, annak be kell ruháznia egy komolyabb gépre, nagyobb tárhellyel.
Összegezve én nem ajánlok túl gyenge gépet, mert nem fogod szeretni. Jómagam is ilyen cipőben jártam kb. fél éve és a Nexus mellett döntöttem, amit nagyon nem bántam meg. Igaz én a 16 GB-osat választotam, amit ma már 60e körül meg lehet kapni.
Az összes ismerősöm, akinek 20-30e körüli tabletje van, kivétel nélkül mind azt mondta, hogy legközelebb inkább többet áldoz rá, de gyenge hardvert nem vesz még egyszer. Annyit nem érnek az ősz hajszálak, amennyit spórol rajta az ember.
Persze ez csak az én véleményem, a végén úgyis a kérdező dönti el mit vesz meg :-)
A Nexus a legjobb ár-érték arányú androidos tablet ma szerintem. A legjobb választás lenne, pláne, ha a kamera nem számít, mert azon csak előlapi van.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!