Diginél digitális adás?
Figyelt kérdés
TV-ket nézegettem a boltban, és az eladó mondta, hogy ha Digis vagyok, menjek be, és kérjem a digitális műsort, de ne boxxal, hanem kártyát kérjek. Most nem nagyon vágom mi ez. Samsung TV-m van, ha jól tudom ehhez nem kell set top box. Eddig össz 1 koax kábel ment bele, van egy csomó csatornám, a TV külön mutat analóg meg digitális adókat. Most akkor ha kérem ezt a kártyát, akkor még több digitálisom lesz ? És mennyiért lehet kérni? Vagy én akkor már eleve látom ezeket, nem kell külön kérnem?2013. júl. 14. 19:17
1/4 anonim válasza:
Miért most melyik szolgáltatónál vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
Diginél vagyok, kábel tv.
2013. júl. 14. 23:11
3/4 anonim válasza:
Gondolom eddig is DVD-C/EMPEG-4 tuneres Tv.-t használsz
HD kivitelben.Ebben az esetben minden csatornát nézhetsz
digitális módban (ami szerepel a csomagodban)box nélkül.
Amit az eladó emleget kártyát a digi nem forgalmaz.
Több csatornát szeretnél akkor válts nagyobbra,vagy rendeld meg.
4/4 anonim válasza:
Rosszul írtam kiegészíteném,mert nálam is pl.a Digi film csatornát
utólag kellett megrendelni viszont ez csak a boxon keresztül fogható tehát nem kerül automatikusan a csatorna
csomagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!