ERVIN1976 kérdése:
A Mindig tv-vel miért nem tudom nézni a 7 szabadon fogható csatornát?
Figyelt kérdés
A fizetős csatornáknál 80-90%-os jel van de a szabad csatornáknál azt írta:nincs jel.Próbáltam újrahangolni de most még csak meg sem találta őket,viszont a kódoltakat kivétel nélkül mindegyiket.Mi lehet a baj?2013. júl. 13. 08:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem két eset lehetséges:
1, állíts az antennán. (jelenleg 3 multiplexen sugároznak és nem egyforma a jelerősségük)
2, van néhány beltérin olyan opció, hogy mit jelenítsem meg:
- csak szabadon fogható
- csak kódolt
- mindkettő
2/8 A kérdező kommentje:
Az antennát 360 fokban megforgattam(persze nagyon lassan)de semmi.Az én beltérimen nincs olyan opció hogy melyiket jelenítse meg.Az a helyzet hogy csak az A multiplex-ről nem fog jelet.
2013. júl. 13. 08:48
3/8 anonim válasza:
Nem pörgetni kell mint a ringispilt,hanem pontosan az adóra állitani. Ha úgy sincs akkor feljebb kell teni.
4/8 anonim válasza:
Próbáld manuális hangolással. Pl UHF 38CH. Ott ki kellene írja, a jelerősség és jelminőséget. Tapasztalatom szerint, ha nincs mindkettő legalább 70%-on, akkor nem talál semmit.
Persze csak akkor ha van ilyen opció. Nem ismerem a beltéridet.
Több ötletem (azon kívül, hogy esetleg hibás a beltéri) sajnos nincs.
5/8 A kérdező kommentje:
Szegedről kapom a jelet és most olvastam utána hogy az "A-mux 20kw,B-mux 9.50kw,C-mux 18.62kw-al" sugározzák.Ezek szerint a szabad csatornáknál kellene a legerősebb jelnek lenni.De mégsem.
2013. júl. 13. 09:03
6/8 A kérdező kommentje:
Próbálta a kézi keresést is vagyis az antennát is úgy próbáltam beállítani hogy ráállítottam a 60-as csatornára és alul van egy sáv ott mutatja a jel erősséget de semmi.A beltérim egy eléggé egyszerű darab DPS HD60.
2013. júl. 13. 09:10
7/8 anonim válasza:
Szia!
Helyezd más helyre az antennát.Tető túlsó végébe pl...de legalább 1-2 méterrel.Utána hangold le ismét a beltérit.
8/8 A kérdező kommentje:
Átraktam az antennát kb 7-8 máterrel de semmi.Hétfőn hívok egy szerelőt.Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 13. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!