Hol tudnék rendelni sony psp 3000-es készüléket olcsón? (max 15K duzzogva: 20K huf-ért)
Üdv!
Olvastam pár dolgot, és úgy néztem erre a példányra senki sem panaszkodott. És reviews-ban is jól szerepelt. A problémám tulajdonképpen az lenne, hogy egy szikra oldalt sem találtam, ahol meg tudnám rendelni vagy le tudnám zsírozni magamnak. Se vatera, se árukereső, de még a sony Magyarországon sem, ahol persze azért ott virít a psp e1000-es mint csodagép. De úgy értesültem az fele ennyire se érdemel figyelmet mint egy 3000-es. Kérlek segítsetek! A barátnőmnek venném. Sokat utazunk, Debrecen-Zalaegerszeg távon, (ami vonattal cirka 7 és fél óra)szóval el kockulhatna rajta addig vagy nem tudom.
Amire szükségem lenne röviden:
*Linkek, lehetőleg olyan oldalak ahol meg is tudom venni a terméket vagy Zalaegerszegen belül olyan üzletek ahol vásárolhatnék ilyen készüléket.
*Valamint szívesen hallanék pár szót olyan emberektől is akik birtokolnak egy ilyen készüléket.
*Esetleg ajánlattételeket sem vetnék meg.
Elnézéseteket kérem a terjengősségért, nem hajt a tatár, de jó lenne még ebben a hónapban a párom kezébe nyomni a gépet :D Csak arra kérlek még titeket, hogy fanboyság meg egyéb szenny mentes értelmes hozzászólásokat írjatok! Köszönöm!
Csak használtan tessék itt van egy:
jah bocsi az árat nem néztem, de 15k ért nem hiszem h kapni fogsz mivel ez jobb modell átlag ár 20-25e
[esetleg ha valakinek nagyon kell a pénz talán felteszi annyiért is]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!