Milyen fülest vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni zene hallgatásra egy hangfalat/fülest.Csak nem tudom eldönteni melyik legyen.Szerintem alapesetben hangfal lenne csak számításba kell venni azt is hogy egy háztartásban élek a szüleimmel és a nővéremmel.

2013. júl. 4. 22:59
 1/9 Egy ork ***** válasza:

Ha nem helyhez kötötten akarod hallgatni, akkor hangfal.

Ha nem vagy izgő-mozgó, akkor jó a füles.

Mivel családod szerintem nem szeretné hallgatni, még egy pont a fülesnek.

Kényelmesebb a hangfal.

Te döntöd el, neked melyik lenne a jobb.

Én nekem hangfalam van..

És hogy az általad kiválasztott Állatok » Halak, akvarisztika témába is írjak, szerintem cápa.. :)

2013. júl. 4. 23:36
 2/9 A kérdező kommentje:
xD
2013. júl. 4. 23:40
 3/9 anonim válasza:
vegyél egy beats fejhallgatót.
2013. júl. 4. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Kaj Beats-et inkáb hanyagold, túlárazott divatcikk mint az apple. Inkább vegyél sennheiser-t.
2013. júl. 5. 00:04
 5/9 anonim válasza:

Nekem a gépen egy Stereo kis Genius Pc hangfal van, az elején van egy head phones lyuk, amibe ha akarom beledugom a Panasonic fülest és akkor már nem a hangfal szól.

Úgyhogy vegyél mindkettőt, mert szerintem kellemetlen mindig a fülest hallgatni, meg úgy akkor oda vagy drótozva a géphez, az nem mindig jó.

2013. júl. 5. 01:10
 6/9 anonim válasza:

Ilyenem van ez az SP-HF 500A, és szépen szól.

[link]

ilyen a füles, panasonic DJ 120

[link]

Ez otthoni használatra való jó nagy batár, nem ilyen kis utcai minike :D

2013. júl. 5. 01:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak nekem most egy kell de abból elég király. Szóval olyan 20000ft lenne valamelyikre.
2013. júl. 5. 01:20
 8/9 anonim válasza:
Akkor inkább fülest vegyél szerintem.
2013. júl. 5. 01:21
 9/9 anonim válasza:

Itt írják a jobb fajtákat, meg hogy közép, vagy mélyorientált amiben dübörög a basszus. Van sokféle, nem tudom milyet akarsz, meg nem is nagyon értek hozzá:

[link]

2013. júl. 5. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!