Most ha én csináltatok egy ilyen kártyát akkor 40k van olcsóbban megtudom venni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
[link] van a kártyának kezelési költsége? vagy kerül ez nekem valamibe ?vagy csak megcsináltatom és megveszem 40 k val olcsóbban az ipad minit és utána meg nem használom a kártyát ilyet lehet2013. júl. 4. 19:06
1/2 anonim válasza:
Olvasd el a részvételi feltételeket.
Röviden 1 hitelkártyát kell igényelned.Vagy megkapod vagy nem.
Aztán majd az Apple felhív.Vagy nem.
A bank nem vállal semmi felelősséget,ha a cég nem veszi fel veled a kapcsolatot.
2/2 anonim válasza:
nagyjából igen. illetve miután rendezted a fizetést, vissza is adhatod a kártyát. A citi oldalán van egy olyan dokumentum amiben leírják az összes kártya költséget. Ott az van, ha 12 hónapon belül adod vissza a kártyát, akkor 7500 forintot kell fizetned. Szóval gyakorlatilag ha van 67500 forintod, akkor vegyél egy ipad-et :)
Én is gondolkodom rajta, hogy ennyiért benevezek egyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!