Mekkora láda kell neki?
Gyári adatok nem sokat mondanak, de egy 12" -os subnak ez kell:
micsodaaaa még hogy nem számítanak a gyári adatok hogyne számítana.szerinted a gyárban mi alapján csinálnak ládát?csak fogják és bele b*szák egy ládába azt szól ahogy szól parszt?
neeem ott szépen kiszámolják.
lehet hogy a láda amit te ajánlottál meg pont nem jó mert ha abba teszi lehet hogy kap egy olyan sz*r hangú ládát hogy kiszalad a világból.ezt felejtsd el hogy találomra beletesszük valamibe lehet most szerencséd lessz gyorsan kiszámolom...
24,1442 - 49,6666773 liter,hasonló a gyári is ennyi kell a hangszórónak frekvencia függő,tehát minnél nagyobb egy láda annál méllyebb lessz a frenkvencia amit megkapsz a füledbe tehát nem mindegy
mekkora a láda
ja azt elfelejtettem hogy zárt láda kell neki valami ilyesmi:
és készen is lehet kapni
Találtam paramétereket, mondjuk ez is olyan dolog, hogy kinek mi tetszik, reflexben mélyebbre megy, zártban viszont egyenletesebb. :)
Igen méllyabra megy reflexben,viszont hamarabb is torít mint egy zárt,én zártra szavazok kellemesebb szebb mélye van ha meg olyan durvát akar az ember hogy szétszakítsa a kocsit az meg vegyen szubcsöveset bár mint ahogy írtam is hamarabb lekezd torzítani mint a zárt.
De elvileg a láda amit feltettem ahoz készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!