Nem kevés egy zárt dld 500+ -nak a 35 literes láda? Hallott már valaki ilyet szólni?
Nem hiszem, hogy kevés lenne, de mekkora a gyári? Mert szokták úgy árulni. Meg a Thiele-Small paraméterek alapján ki is lehet számolni, hogy kb mekkora lenne az ideális.
Nekem egy 28l-es zártban van egy Mac Absolute 300 és szeretem. :)
De mihez képest kicsi a doboz? És mihez képest bika a hangszóró? :D A 35L egyáltalán nem kicsi, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ki lehet számolni az ideális méretet. Gondolom aki a ládát tervezte, értett is a dologhoz.
Reflexből 50L környékén szoktak adni hozzá, nem?
Ha 45-50 litert írnak a reflexre, akkor nagyon is reális a 35L zártnak.
Milyen erősítővel fogod hajtani? A zártnak azért kell erő.
Még egyelőre csak tervezgetek, erősítőre még nem is gondoltam. Olvasgattam, hogy több erő kell hozzá mint egy "egyszerű" reflexhez, te milyet ajánlasz hozzá? Nem hangversenyre, hangnyomás-versenyre kell a dolog(a láda amúgy is alkalmatlan lenne rá), csak hogy szépen szóljon.
Egy 5 ajtós 05-ös Corsába menne a cucc, azért is döntöttem a zárt mellett.
Jó lenne tudni, mennyid van rá, illetve, hogy hogy néz ki a többi hifi egység?
4 csatornásat vennék, 2 hídban menne a mélyre, a másik kettő meg az első szettet hajtaná. Ez az alap és talán legjobb megoldás emberi pénzből. :) Leginkább használtban gondolkodnék, mert fele, harmada áron hozzá lehet jutni frankó példányokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!